вівторок, 24 березня 2009 16:25

Ані Лорак побавилася зі своїм сином (ФОТО)

Побитий охоронцем Подкопаєвої Тимофій Нагорний днями зводив свого сина Вадима у гості до своєї куми-співачки Ані Лорак. А те, що на зустріч він запросив пресу, Нагорний пояснює так: "Це єдиний спосіб донести до Лілі, як я сумую за нею і дітьми".

"Ми прийшли до Ані подарувати їй двох ангелів, адже вона для нашої сім"ї і справді, як ангел. Але Вадимка, розхвилювавшись, розбив одного", - зізнався скандальний татусь. За янголятко Лорак подарувала Вадиму спортивний костюм, бейсболку, конструктор і плюшевого зайця для його сестри Кароліни. Дівчинка прихворіла і тому на зустріч не прийшла.

Вадимко, як хлопчик ввічливий, розцілував хресну за подарунки. Ані навіть зауважила, що "росте справжній чоловік".

"Ой, так він у нас взагалі цілуватися дуже любить. Дуже ніжний хлопчик. І наречені у нього у дитсадку вже є - Таня і Настя, але він каже, що вони дуже балувані. Хоча Каролінка, дочка моя, все-таки більше прив"язана до мене і частіше за Вадима зізнається у любові", - додав Нагорний.

Між іншим, Тимофій уже домовився зі своєю дружиною-тусовщицею, що поїде на море з обома дітьми у червні, а Подкопаєва поїде відпочивати з малими вже у липні. А зараз Ліля виїхала у Донецьк і, за словами свого чоловіка, днями вони мають зустрітися поговорити про дітей, спільні бізнес-проекти. Але просити помиритися Нагорний поки не буде.

А ще Нагорний поскаржився на поведінку своєї "благовірної": "Кілька років тому, коли у нас не було дітей, Ліля казала, що більш за все у житті хоче хлопчика і дівчинку. А зараз у неї в голові подіум, червона доріжка, танці на столі".

Та й з друзями стосунки у напіврозлученого скандального подружжя нині напружені.

"Щойно ми подали на розлучення, ходив невдалий жарт про те, що Нагорний розлучиться з Подкопаєвою й одружиться з Клочковою, бо Янка дуже любить наших дітей і часто бувала у нас вдома. Ліля цей жарт не зрозуміла, і зараз, наскільки я знаю, вони з Яною не спілкуються", - пояснює Нагорний.

Водночас сам Тимофій виключив зі списку своїх друзів співака Андрія Кравчука, який нині так часто з"являється з Подкопаєвою на тусовках:

"На одному телеканалі я бачив, як на якійсь вечірці, Андрій дозволив собі обіймати і цілувати мою дружину. Вважаю, це аморально. Хоча на одній з церемоній я запитав у нього: "Ти в якості кого сюди прийшов з моєю дружиною? Як чоловік?" На що Андрій відповів: "Ну що ти, ми ж друзі, я дуже хочу вас примирити". Шокує, що жінка, яка займається соцпроектами і добродійністю, так поводиться".

Цікаво, що нині Нагорний планує зібрати засновників фонду "Здоров"я поколінь", президентом якого дотепер є Лілія Подкопаєва. За його словами, він хоче підняти питання про усунення дружини-тусовщиці з цієї посади.

За матеріалами ТаблоID, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак побавилася зі своїм сином (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути