вівторок, 07 липня 2009 18:00

Відбулася прем"єра шостого фільму про Гаррі Поттера

Автор: фото: REUTERS/Kim Kyung-Hoon
  Поліцейський обшукує японського фаната Гаррі Поттера перед прем’єрою шостого фільму про пригоди юного чарівника
Поліцейський обшукує японського фаната Гаррі Поттера перед прем’єрою шостого фільму про пригоди юного чарівника

Під кінотеатром у центрі Токіо в понеділок зібралися тисячі фанатів книжок і фільмів про Гаррі Поттера. Вони чекали на прем"єру шостого фільму про пригоди юного чародія "Гаррі Поттер та Напівкровний Принц".


Діти й підлітки вдяглися в мантії, одягли гостроверхі капелюхи та взяли в руки чарівні палички. Показ у Токіо став першим серед прем"єр фільму у світі. Білет на сеанс коштував близько 10 тис. ієн (800 грн).

Перші п"ять серій фільму зібрали $4,5 млрд. Юні актори, які виконували головні ролі у стрічці, стали мільйонерами. Так, 20-річний Деніел Редкліфф, який грає Поттера, заробив $60 млн, 19-річна Емма Вотсон, що виконує роль відмінниці Ґерміони, має $20 млн.

Руперт Ґрін, 20 років, грає у фільмі рудого та сором"язливого Рона Візлі. Стверджує, що в житті він схожий на свого персонажа. Нещодавно Ґрін захворів на свинячий грип. Декілька тижнів лежав у лікарні. Каже, зараз одужав.

На прем"єрі в Токіо виконавці ролей з"явилися з білими пов"язками на рукавах. Зробили це в пам"ять одного з акторів, який загинув, доки знімали фільм. 18-річний Роберт Нокс заступився за свого брата під час бійки в барі. У результаті отримав п"ять ударів ножем і помер у лікарні.

— Я не кажу, що був  його найкращим другом, — говорить Деніел Редкліфф. — Але ми були добре знайомі. Він був класним хлопцем. Те, що сталося з ним, жахливо. Ми завжди пам"ятатимемо Нокса.

Зараз ви читаєте новину «Відбулася прем"єра шостого фільму про Гаррі Поттера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути