середа, 08 червня 2011 09:48

У воді купальник змінює колір і пахне

У бразильському місті Ріо-де-Жанейро 10 дизайнерів виставили купальники на показі "Ріо-Літо-2012". Півсотні моделей демонстрували пляжний одяг до наступного літа.

— Хотів, аби цьогоріч модниці обирали моделі на перспективу, — каже  аргентинський модельєр Пауло Рів'єрі, 27 років. — Не розумію тих, хто купує подібні фасони різних кольорів. Обирати треба різні форми трусиків та ліфів. Один підкреслюватиме стегна й талію, інший виділятиме груди і довжину шиї. Ще ніхто не пошив купальника, який водночас збільшував би груди, видовжував ноги і робив візуально тоншою талію.

Модель 20-річна Саманта виходить у золотистому трікіні — гібриді суцільного та роздільного купальників. У ньому ліф з'єднаний з трусиками смужкою, яка прикриває живіт та пуп.

— Трікіні шию для тих, кому набридли традиційні моделі, — пояснює Пауло. — Він добре виглядає на струнких дівчатах із чималими грудьми. Ще одна тенденція — бікіні без зав'язок і бретельок.

На деяких моделях купальники висять. У більшості бюстгальтери зменшують груди, труси-шорти вкорочують ноги.

— Якщо груди великі, а ви — мініатюрна, беріть купальник із чашками й товстими лямками. Темний верх зменшить бюст, а вертикальні смужки на трусах приховають ширину стегон і талії. Якщо груди маленькі, одягайте бандо — бюстгальтер без бретельок зі складочками й воланами.

Повна жінка гарніша в суцільному купальнику з матової тканини. Якщо маєте коротку шию або подвійне підборіддя, уникайте глибоких декольте. Коротконогим допоможуть високо вирізані по стегнах плавки. Не купуйте труси-шорти, вони візуально зменшують ноги. Широкоплечим варто уникати високих вирізів і поперечних малюнків. Навіть тендітних жінок вони роблять "квадратними".

Купальники із запахом привіз на показ мексиканець Джастін Орейро, 34 роки.

— Оранжеві пахнуть апельсинами, червоні — полуницею, жовто-зелені — як папая. Якщо дівчина засмагатиме на пляжі, запаху ніхто не почує. Купальник пахне, лише коли вологий. Маю серію купальних костюмів, які змінюють колір залежно від температури води. У теплій зелений стає салатовим, у холодній — темнішає. На деяких проявляються візерунки. Коли виходите з води, на плавках з'являється метелик або змія. Підсохнете на сонці — від малюнка не залишиться й сліду.

Звертати увагу на шви радить американський стиліст Артур Морено.

— Грубі й товсті тертимуть у всіх інтимних місцях. Проте й в'язаний одяг буде популярним. Дівчата не хочуть купувати плетені трусики, бо вони довше сохнуть. Але плетиво гарно виглядає на засмаглому тілі. В'язка бірюзових і бузкових кольорів личитиме чорнявкам. Білявим пасуватимуть рожеві, рудим — червоні.

Повертаються й чорно-білі ретро-купальники у стилі 1950-х.

— У них жіночі принади ховають під ліфи-майки, трусики-шорти. Родзинка сезону — мотузочки, кільця, зав'язочки, мереживо, прозорі або золоті тканини з полиском, великі та дрібні смужки, золоте оздоблення. Під однотонний купальник обирайте солом'яні капелюшки та пляжні сукні з малюнками тропічних квітів чи принтами під шкури тварин.

Зараз ви читаєте новину «У воді купальник змінює колір і пахне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути