четвер, 27 серпня 2009 17:40

У кишені скромно одягнених людей підкладають гроші

У Лондоні в кишені й сумки кладуть гроші. Це роблять колишні крадії. Їх найняла міська влада, аби покращувати людям настрій у розпал економічної кризи.

Кажуть, акцію задумали кілька місяців тому. Її погодилися фінансувати кілька компаній, їхніх назв не повідомляють. Спонсори виділили на покращання психологічної атмосфери майже 100 тис. фунтів (1,2 млн грн. — "ГПУ"). У поліцейських базах відшукали 20 колишніх кишенькових злодіїв. Запропонували їм роботу — підкладати людям у кишені гроші.

Це роблять крадькома у найлюдніших місцях Лондона: у метро, торгових центрах і ділових кварталах. Обирають здебільшого тих, хто скромно вдягнений. Підкладають у кишені, портфелі й пакети по 5 або 10 фунтів. Акція триватиме до кінця серпня.

— Кожного разу, як я кладу гроші до чиєїсь кишені, відчуваю полегшення, — каже колишній крадій Кріс Фітч. — Багато років я забирав їх, тепер маю можливість хоча б частково спокутувати провину.

Зараз ви читаєте новину «У кишені скромно одягнених людей підкладають гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути