четвер, 01 вересня 2011 00:45

У Німеччині відбувся поєдинок рибалок

Автор: фото: REUTERS/Michaela Rehle
 

Переодягнений у жінку німець 34-річний Йоханнес Відманн (праворуч) скидає у воду Майкла Крюгера, 27 років, під час поєдинку рибалок на озері Штаффельзее біля Мюнхена. Вони намагаються на вузькій кладці зіштовхнути один одного веслами.

— На свято з'їжджаються рибалки з усієї Європи. Але найбільше тут любителів пива. Спонсори змагання — п'ять пивоварень країни. Два дні з трьох на фестивалі змагаються, хто більше вип'є. Рибу ніхто не ловить. Для цього треба мати ліцензію. А це втричі дорожче, ніж купити рибу у супермаркеті.

Уперше рибалки почали з'їжджатися на свято 1864 року.

— Чимало людей приїздять підзаробити. Мій товариш Міхаель обладнав човен у міні-бар. Вмонтував у нього три бочки пива. За 10 євро переправляє охочих на інший берег озера. За стільки ж пропонує кухоль холодного напою. У спекотний день ніхто не відмовиться від ковтка смачного пива. Міхаель за три дні отримує більше, ніж за тиждень роботи у пабі свого батька.

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині відбувся поєдинок рибалок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути