середа, 12 грудня 2012 00:00

В'язень застряв у стіні при спробі втечі

Автор: фото з сайта www.ibigdan.com
  Охоронець допомагає 28-річному в’язню Рафаелю Валадау вилізти з отвору в стіні. Решта двоє сміються з чоловіка, який намагався втекти на волю, але через завеликий живіт застряв
Охоронець допомагає 28-річному в’язню Рафаелю Валадау вилізти з отвору в стіні. Решта двоє сміються з чоловіка, який намагався втекти на волю, але через завеликий живіт застряв

В'язень тюрми бразильського міста Серіс у штаті Гояс 28-річний Рафаель Валадау не зміг утекти з в'язниці через кремезну фігуру й надмірну вагу. Чоловік зачепився животом в отворі у стіні, який видовбав разом із трьома співкамерниками, щоб вибратися на волю.

Дірку пробили металевою трубою від душової кабінки, що є у кожній камері-четвірці. Першим пішов худіший в'язень. Він без проблем виліз назовні й прихопив валізу з одягом. Речі кинув неподалік, щоб було легше тікати. Переліз 4,5-метрову в'язничну стіну й утік.

Наступним спробував вибратися Валадау, який має широкі плечі та майже 102 кг ваги. Аби не заважав одяг, ліз із оголеним торсом. На чоловікові були лише темні джинси й чорні туфлі. За мить почав вовтузитися.

— Він занадто великий і дуже високий, — каже пожежник Тіяго Кошта. — Інші в'язні спробували проштовхнути його, але він міцно застряв у стіні. Почав кричати від болю, й  тоді тюремні охоронці забили на сполох.

Охорона спочатку реготала. Потім викликали пожежників. Ті з допомогою молотків і стамесок розширили пробоїну й витягли Рафаеля. За кілька годин Валадау зі зламаним ребром лежав у тюремній лікарні. За ґратами Рафаель Валадау сидів за крадіжку.

Нещодавно з іншої в'язниці штату Гояс восьмеро в'язнів утекли, викопавши тунель із камери до подвір'я сусідньої школи.

Зараз ви читаєте новину «В'язень застряв у стіні при спробі втечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути