вівторок, 06 вересня 2011 06:15

Триває підготовка до "Міс Всесвіт 2011"

Автор: фото: REUTERS/Erin Malone
 

Зліва направо підскакують учасниці конкурсу краси "Міс Всесвіт 2011" Дагмар Koлесарова зі Словаччини, Адріана Дім із Нікарагуа, Валерія Алейникова з Казахстану, Карін Онтіверос із Мексики, Келі Гомес із Гондурасу, Гілан Беррі з острова Аруба під час фотосесії на пляжі біля бразильського міста Ґуаружа.

Із 22 серпня там триває підготовка до змагань. Красуні з різних країн світу знайомляться, їздять на кінну ферму та в школу латиноамериканських танців, грають у футбол.

— Я так стомилася, — каже мексиканка Карін Онтіверос. Їй пророкують перемогу в конкурсі. Має параметри 90-60-90, співає і знімається в серіалах. — Сплю по 4 години на добу, а це позначається на шкірі. Нас будять щодня о шостій, а репетиції закінчують далеко за північ. Я забула, що таке нормальний сон. Багато й часто годують, хоча ми майже нічого не їмо. Боїмося набрати зайвих кілограмів.

95 претенденток боротимуться за діамантову корону вартістю $100 тис. Конкурс "Міс Всесвіт" проходитиме у бразильському Сан-Паулу. Україну представлятиме одеситка 22-річна Олеся Стефанко. Змагання транслюватиме у прямому ефірі 13 вересня канал М1 о четвертій ранку.

Зараз ви читаєте новину «Триває підготовка до "Міс Всесвіт 2011"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути