пʼятниця, 13 січня 2012 07:00

Телевізійний шеф-кухар крав у супермаркеті сир і вино

Охорона супермаркету "Теско" у британському містечку Хенлі-на-Темзі, графство Оксфордшир, затримала 60-річного шеф-кухаря Ентоні Воррелла Томсона, ведучого кулінарного телешоу "На старт! Увага! Готуй!". Він поцупив у магазині пляшку вина і шматок сиру. Після допиту в поліції Ентоні отримав попередження.

— Коли до мене підійшли охоронці, думав, провалюся крізь землю. Я лікуватимуся, бо це хвороба. Обіцяю. Я не перший і не останній, хто робить подібне, — каже Томсон.

Протягом новорічно-різдвяних свят відеокамери супермаркету п'ять разів фіксували, як Томсон краде дрібні недорогі товари. Працівники магазину кажуть, помітили ще першу крадіжку. Але вирішили поспостерігати за покупцем, щоб не помилитися.

— У святкові дні всі у піднесеному настрої. Може, він справді забував просканувати на касі весь товар, — кажуть у службі безпеки супермаркету.

В Ентоні четверо дітей. Живе з третьою дружиною 46-річною ірландкою Джесінтою. Протягом п'яти років родина закуповується в "Теско". Томсон зізнався, що кілька разів крав хліб і два пакети салату з капусти, на який була знижка. За тиждень свят накрав на 70 фунтів — 860 грн.

Ведучому телешоу не бракує грошей. Каже, поводився так через стрес. Недавно померли двоє близьких друзів, кинув курити.

— Мені лише 60. Сподіваюся, я не з'їду з котушок повністю. Я навіть побоююся, чи не маю хвороби Альцгеймера, хоч і замолодий для неї, — говорить Ентоні.

У Томсона кілька власних ресторанів у Великій Британії. Чотири роки тому в журнальній статті вийшов його рецепт, у якому шеф-кухар рекомендував читачам додати до салату отруйну рослину блекоту. Коли зчинився скандал, попросив вибачення. Сказав, що мав на увазі білу лободу, багату на вітамін С.

Зараз ви читаєте новину «Телевізійний шеф-кухар крав у супермаркеті сир і вино». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути