четвер, 08 жовтня 2009 17:43

Швейцара взяли через три місяці

Уперше банк пограбували в американському місті Філадельфія, штат Пенсильванія, у ніч на 1 вересня 1798 року. Злодії вкрали із "Банку Пенсильванії" $163,821 — це майже $2 млн у перерахунку на сучасні гроші. Злочинців Ісака Девіса та Томаса Каннінгема заарештували через три місяці. Каннінгем працював у фінустанові швейцаром. Тієї ночі чергував у відділенні.


Найбільші пограбування, $ млн


Найбільше пограбування сталося 12 липня 1987 року в банку "Найтсбрідж" у британській столиці Лондоні. Грабіжники винесли із сейфів грошей і цінностей майже на $113 млн.

2006-го з банку "Сек"юрітас" в англійському місті Тонбрідж поцупили $92,5 млн. Напередодні злочинці викрали менеджера банку Коліна Діксона й узяли в заручники його дружину та 8-річного сина.

Із "Центрпального банку" бразильського міста Форталеза 2005-го викрали $76,8 млн. Злодії винаймали будинок поряд із фінустановою. Звідти прорили тунель до головного сховища.


Зараз ви читаєте новину «Швейцара взяли через три місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути