Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2013 00:00

Новий рік зустрічали з карнавалом і салютами

Автор: фото: REUTERS
 

Китайський артист Огі Фей запихає до носа змію, щоб дістати її з рота під час святкування Нового року Змії в Пекіні. За китайським календарем рік Змії настав 10 лютого.

У Пекіні, незважаючи на дощ, його зустрічали з карнавалом і салютами.

— Люди дивуються, коли я запихаю змію в ніздрю й дістаю її з рота, — каже Огі Фей. — Хтось вражений, дехто гидує, когось верне від моїх фокусів. Щоб навчитися цього, я витратив півжиття. Хтось жонглює м'ячами, а я зміями. Комусь для цього треба спритні руки, а мені лише рот і ніс. Мої ніздрі й горлянка звикли до таких номерів. Фокусів навчився від брата. Він засовує до носа по кілька змій одночасно.

Якщо змія попадеться швидка, може замість носоглотки потрапити у стравохід. Тоді пробую зригувати її. Усі плазуни отруйні, але мене ще жодна не вкусила. Перед фокусом годую їх. У кишені постійно ношу протиотруту.

Огі ловить змій сам.

— Вони люблять скрутитися клубочком і грітися на сонці на стежці, пеньку чи камінні. Коли наближаюся, шиплять і кидаються. Не ловлю за хвіст, бо тоді точно вкусить. Вдома їх не тримаю, бо в неволі вони довго не живуть, не хочуть спарюватися і розмножуватися.

Фей каже, що його родичі й друзі часто їдять зміїне м'ясо.

— Китайці зі змій готують бульйони, відбивні та підливи. Я їсти зміїне м'ясо не можу, бо тоді плазуни відчуватимуть, що я вживаю в їжу їм подібних, і кусатимуть мене на сцені під час виступу.

Зараз ви читаєте новину «Новий рік зустрічали з карнавалом і салютами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути