Ексклюзиви
пʼятниця, 11 листопада 2011 06:00

Чоловік змусив дружину погладшати

Королівський суд британського міста Лестер засудив вихідця з Індії Далвара Сінгха до умовного терміну ув'язнення. Він протягом року годував дружину стероїдами — сильнодійними медичними препаратами. Їх уживають спортсмени, щоб набрати вагу.

— Ви хотіли, аби вона кинула роботу, потовстіла й сиділа вдома з дітьми, — звернувся до Далвара суддя Ебрегем Мунсі, оголошуючи вирок.

Сінгх, менеджер на фабриці харчових добавок, почав підсипати дружині стероїди торік у листопаді. Тривалий час вона ні про що не здогадувалася. Деколи скаржилася, що їжа гірчить.

— Я погладшала, випадали коси, мала проблеми зі шкірою, на підборідді та спині почало рости волосся, — згадує Джилл Джаспріт-Сінгх.

Пара побралася 17 років тому. Виховують 15-річну дочку і на рік старшого сина. Одного вечора донька почула дивні звуки зі спальні. Підглянула у шпаринку — батько щось розтирав у ступці. Уранці вона розповіла про це матері. У буфеті та знайшла запаси стероїдів.

Тепер Сінгха тимчасово розлучили з родиною. Він живе окремо й не може часто бачити дітей. Примусово слухає курс лекцій про домашнє насилля.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік змусив дружину погладшати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути