пʼятниця, 15 червня 2018 00:50

Королева подарувала онуку на весілля "Котедж холостяка"

Автор: www.romper.com
  Особняк Йорк-котедж королева Великої Британії Єлизавета ІІ подарувала внуку принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл. Його використовуватимуть для відпочинку
Особняк Йорк-котедж королева Великої Британії Єлизавета ІІ подарувала внуку принцу Гаррі та його дружині Меган Маркл. Його використовуватимуть для відпочинку

Королева Великої Британії Єлизавета ІІ подарувала принцу 33-річному Гаррі та його дружині Меган Маркл, 36 років, особняк.

Будівля під назвою Йорк-котедж розташована у британському Норфолку на території маєтку Сандригем. Він займає площу 8 тис. га, включаючи парк у 240 га й сад площею 24 га. Поряд — Сандрингемський палац, одна з королівських резиденцій.

Монарша родина володіє маєтком з 1862-го. Єлизавета ІІ успадкувала від його батька, короля Георга VI. Він жив у ньому до одруження. Тому особняк ще називають "Котеджем холостяка".

Принц Гаррі та Меган мешкають в особняку поблизу Кенсінгтонського палацу — королівської резиденції у Лондоні. Йорк-котедж вирішили викори­стовувати для відпочинку на вихідні.

Королева Єлизавета любить дарувати нерухомість, говорять експерти. 2011 року подарувала принцу Вільяму та його дружині Кейт Міддлтон Анмер-хол поряд із Йорк-котеджем.

Гаррі та Меган не приймають подарунків від людей, яких не знають особисто, за правилами. Дарунки вартістю 7 млн фунтів стерлінгів — майже 242 млн грн — повернули. Компанії надіслали їх молодятам, сподіваючись отримати публічне визнання, заявили в Кенсінгтонському палаці. Королівський двір має список дозволених подарунків. Головна вимога — їх використання не повинно мати вигляд реклами.

Вінчання принца Гаррі та Меган Маркл відбулося у церкві Святого Георгія поблизу Віндзорського замка 19 травня. На святкування запросили 600 зірок і британської знаті, 1200 громадських діячів. Гостям не дозволили приносити подарунки на церемонію. Попросили надіслати їх до Кенсінгтонського палацу.

Зараз ви читаєте новину «Королева подарувала онуку на весілля "Котедж холостяка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути