вівторок, 16 серпня 2011 05:15

Герцогиня віддає багатство заради заміжжя

Іспанська герцогиня 85-річна Альба, повне ім'я якої Марія-дель-Росаріо Каетана Альфонса Вікторія Євгенія Франциска Фітц-Джеймс Стюарт де Сільва, відмовляється від багатства  заради шлюбу із держслужбовцем 61-річним Альфонсо Дієзом. Її статки оцінюють від 600 млн до 3,5 млрд євро. Розділить усе між шістьма дітьми і вісьмома онуками.

Так хоче довести, що наречений любить її, а не її гроші. Діти просять не оформляти стосунків із простолюдином, але на весілля прийдуть.

— Кожна велика історія любові має закінчуватися у шлюбі, — каже герцогиня. Вона двічі була вдовою. — Не розумію, чому діти створюють проблеми. Ми нікому не шкодимо. Альфонсо відмовився від усього. Йому не потрібно нічого, лише я.

Окрім грошових рахунків, герцогині Альбі належить десяток замків, картини живописців Веласкеса, Гої і Рубенса та земельні ділянки. Вона увійшла до Книги рекордів Гіннеса як дворянка, що має найбільше титулів — 46. Іспанці жартують, якщо герцогиня зустрінеться з королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ, то остання має зробити реверанс.

Уперше герцогиня Альба, далека родичка Вінстона Черчилля і принцеси Діани, вийшла заміж у 21 рік, за герцога Педро Луїса Мартінеса де Ірухо. У них народилося шестеро дітей. Коли він помер, 52-річною вона одружилася з колишнім монахом-єзуїтом Хесусом Агірре. Прожила з ним понад 20 років.

З Альфонсо Дієзом хотіли побратися ще 2008-го. Тоді герцогиню відмовив король Іспанії Хуан Карлос.

Зараз ви читаєте новину «Герцогиня віддає багатство заради заміжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути