Ексклюзиви
пʼятниця, 12 січня 2018 05:25

Дональд Трамп харчується їжею з "Макдональдза"

Живуть порізно і сплять у різних спальнях — так розповідає про сімейне життя 45-го американського президента 71-річного Дональда Трампа і його дружини Меланії, 47 років, книжка "Вогонь та лють: у Білому домі Трампа". Вийшла на початку 2018-го. Автор — американський журналіст 65-річний Майкл Вулф. Спілкувався з підлеглими президента. Зібрав найвідвертіші чутки та коментарі.

Бізнесмен Дональд Трамп і фотомодель Меланія Кнавс побралися 22 січня 2005-го в американському місті Бетесде в Морській єпископальній церкві на острові Палм-Біч, штат Флорида. Трамп до того був двічі одружений. Має чотирьох дітей. Меланія стала "дружиною-трофеєм". Так говорять про жінок, із котрими одружуються, аби підкреслити свій статус.

Перед переїздом до Білого дому подружжя мешкало в Трамп-тауері. Це 58-поверховий хмарочос у Нью-Йорку, заввишки 202 м, вартістю близько $318 млн. Має функції офісного центру, готелю та багатоквартирного будинку. Будівля — центральний офіс бізнес-імперії Трампа. Меланія з чоловіком мали окремі квартири в різних її частинах.

Трамп майже ніколи не бував удома. Він має кілька резиденцій по всій Америці. Меланія часто не знала, де він. Особливо цим не цікавилася. Створила собі розмірений світ домогосподарки та гарної матері. Виховала сина Беррона — єдину спільну дитину з Трампом. Хлопцеві зараз 12 років. Говорять, він із батьком майже не спілкується.

Меланія плакала від розпачу, коли оголосили результати президентських виборів 2016 року. Не хотіла статусу першої леді. Боялася, що переїзд до Білого дому зруйнує уклад її життя. Трамп і сам пополотнів, мов привид, коли почув результати. Вся кампанія була спрямована на програш. Він очікував залишити собі шалену популярність і статус мученика, котрого обійшла "крива Гілларі" — конкурентка Гілларі Клінтон.

Дружина президента рідко з'являється на офіційних подіях. Функції першої леді виконує донька Трампа 36-річна Іванка, його радниця.

У Білому домі президент із дружиною мешкають в окремих кімнатах. Трамп наказав установити на двері своєї спальні замок. Служба безпеки проти, але президент їй не довіряє. Панічно боїться бути отруєним.

Заборонив прислузі торкатися його зубної щітки. Самостійно перестеляє постіль. Харчується їжею з "Макдональдза". Кожного дня о 18:30 їсть чизбургери, сидячи на ліжку. У той час телефонує друзям або дивиться три телевізори, встановлені в спальні.

Підлеглі та оточення позаочі називають Трампа "безнадійним ідіотом", "бовдуром", "божевільним" і "неосвіченим в елементарних питаннях".

Трамп в очі каже їм, що вони "на вигляд як лайно", може назвати "коротуном" чи "плаксою". Чоловіка Іванки Джареда Кушнера називав "підлабузником". Говорив, що ніколи не дозволить їм переїхати до Вашингтона. Нині Кушнер займає пост старшого радника президента.

Іванка якось прохопилася друзям про секрет дивної зачіски батька. Він лікувався від облисіння. Волосся спереду та з боків відросло, а маківка лишилася лисою. Трамп відрощує волосся і прикриває її.

У Білому домі книгу розкритикували. Мовляв, Меланія підтримувала рішення чоловіка стати президентом. Спонукала його до цього. Була щаслива, коли він переміг.

Трамп заявив, що книга "переповнена помилками, брехнею та посиланнями на джерела, яких не існує". Запевнив — багато разів блокував доступ Вулфу до інформації з Білого дому. Ніколи не давав йому інтерв'ю.

Основним інформатором Вулфа став колишній головний стратег Білого дому Стів Беннон. Його більше не пустять на жоден публічний захід, повідомляє прес-секретар президента Сара Сандрес.

Зараз ви читаєте новину «Дональд Трамп харчується їжею з "Макдональдза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути