вівторок, 04 грудня 2012 05:45

Домінік Стросс-Кан заплатить 6 мільйонів доларів покоївці

Французький економіст Домінік Стросс-Кан заплатить $6 млн покоївці Нафіссату Діалло з нью-йоркського готелю "Софітель", щоб вона відмовилася від претензій за сексуальні домагання. Про це повідомляє газета "Ле Монд". Випадок нібито стався в номері француза 14 травня 2011-го. Кримінальну справу за спробу зґвалтування щодо колишнього голови Міжнародного валютного фонду закрили в серпні того ж року. Проте Нафіссату подала цивільний позов за "насильницьку атаку, принизливе поводження та образу жіночої гідності". Щоб розійтися з нею мирно, Стросс-Кан візьме в кредит $3 млн у банку. Решту дасть його дружина, журналістка Енн Сінклер. Хоча економіст читає платні лекції, суми відкупного не має.

Нездужання російського президента Володимира Путіна стало причиною перенесення візиту японського прем'єра Йосіхіко Ноди. Японець став другим великим політиком, хто публічно заговорив про серйозну хворобу керівника Кремля. Наприкінці жовтня агентство "Ройтерс" повідомило, що російський лідер занедужав так серйозно, що може знадобитися операція. Минулого тижня президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив — Путін ушкодив хребет під час тренування з дзюдо. Прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков визнав, що у шефа бувають травми, бо постійно займається спортом. Однак запевнив, що вони не впливають на працездатність Путіна.

40 000

комплектів міліцейської форми попросили в російських колег киргизькі міліціонери. Тисячі списаних комплектів обмундирування лежать на складах МВС після перейменування російської міліції в поліцію. Киргизи пояснюють, форма дуже подібна до їхньої, лише нашити свої шеврони. 2009-го киргизькі правоохоронці отримали від РФ кілька сотень комплектів форми. Кажуть, вона вже зносилася.

 

Зараз ви читаєте новину «Домінік Стросс-Кан заплатить 6 мільйонів доларів покоївці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути