Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 06:10

Британський принц заручився з американкою

Автор: ФОТО: REUTERS
  Британський принц Гаррі зустрічається з американською акторкою Меган Маркл з 2016 року. Уперше з’явилися на публіці разом на Іграх нескорених у Канаді цьогоріч
Британський принц Гаррі зустрічається з американською акторкою Меган Маркл з 2016 року. Уперше з’явилися на публіці разом на Іграх нескорених у Канаді цьогоріч

27 листопада британський принц 33-річний Гаррі заручився з американською акторкою 36-річною Меган Маркл. Подарував їй золотого персня з діамантами. Весілля призначили на травень 2018 року.

Він лікувався від алкогольної і наркотичної залежності

Гаррі освідчився під час вечері. Із Меган смажили курку, як раптом він став на коліна і почав промову. Маркл не дала завершити: "Можна, я вже скажу "так"?"

Принц Гаррі — справжнє ім'я Генрі Чарльз Альберт Дейвід Маунтбаттен-Віндзор — молодший син принца 69-річного Чарльза та принцеси Діани, яка загинула 1997-го. Він — онук королеви Великої Британії Єлизавети ІІ, п'ятий у черзі на британський престол. Має репутацію гультяя та розбишаки. У 18 років лікувався від алкогольної й наркотичної залежності, бився з фотографами біля нічного клубу. 2005-го на одну з вечірок прийшов у військовій формі зі свастикою, на іншій його сфотографували голим.

Гаррі служить в армії. У 2007–2008 та ­2012–2013 роках брав участь у бойових діях в Афганістані. На посаді другого пілота вертольота "Апач" ліквідував ватажка терористів.

Меган — повне ім'я Рейчл Меган Маркл — акторка і письменниця. Мала власний журнал в інтернеті, вважає себе кухарем. Тримає двох собак. Працює послом міжнародної організації "Уорлд Віжн", яка вирішує проблеми бідності та соціальної несправедливості у світі. Популярною стала завдяки серіалу "Форс-мажори", де грала головну роль.

Пара почала таємно зустрічатися 2016-го. Уперше з'явилися на людях разом у канадському Торонто на Іграх нескорених — 2017. Це спортивні змагання для військових, які отримали травми під час бойових дій.

Королівська родина критикувала Гаррі за стосунки з Меган. Вона — американка, виросла в кримінальному районі Лос-Андже­леса. Її матір — темношкіра викладачка йоги, батько — ірландець, працював освітлювачем у телекомпанії. Батьки розлучилися, коли дівчині було 6 років.

Кажуть, Єлизавета ІІ не благословила онука на шлюб. Однак той запевняє, що наречену в королівському дворі полюбили навіть собаки. Після одруження Гаррі стане герцогом Суссекським (Суссекс — графство в південно-східній Англії, має площу близько 3,8 тис. кв. км. — ГПУ), Меган може отримати титул герцогині. Вона стане першою американкою в королівській родині.

Весілля молодята відгуляють у Віндзорському замку — офіційній резиденції британських монархів. До того Меган має прийняти хрещення та отримати британське громадянство.

Зараз ви читаєте новину «Британський принц заручився з американкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути