четвер, 19 серпня 2021 06:46

Американця відправили подорожувати після смерті

Американка Джуді Вільямс під час прибирання на пляжі в Саусвіку знайшла закорковану пляшку. Побачила всередині записку, дві доларові купюри і пісок. Прочитала, що у пляшці — прах чоловіка на ім'я Гордон.

— Гордон понад усе любив мандрувати океаном, — каже 56‑річна Беверлі Сміт. — За життя ми не подорожували, скільки хотілося б. Тому вирішила подарувати йому останню пригоду. Гроші поклала, щоб мені написали, куди Гордону вдалося дістатися. Досі кохаю його. Впевнена, він цього хотів би.

57‑річний Гордон помер 12 років тому від крововиливу в мозок. У березні пляшку кинули в океан у Біг Пайн Кі. Спочатку її прибило до пляжу поблизу Лос-Анджелеса за 80 км від дому. Другий дзвінок був за 20 км звідти.

— Пляшку з прахом узяли на вечірку. Потім — у плавання на яхті. Джуді влаштувала поминальну службу і святкування після неї. Посудину змінила на новішу. Щоб було видно записку й гроші.

Доклала дрібних банкнот. Якщо пляшка перепливе океан, знадобляться на міжнародний дзвінок.

Зараз ви читаєте новину «Американця відправили подорожувати після смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути