понеділок, 18 червня 2018 16:10

Жінка вистрілила чоловікові у геніталії під час сварки за кондиціонер

Жінка вистрілила чоловікові у геніталії під час сварки за кондиціонер
Кімберлі Данн вистрілила чоловікові у геніталії під час сварки за кондиціонер. Фото: CBS

Мешканка міста Лейк-Сіті у американській Флориді Кімберлі Данн, 35 років, вистрілила у пах своєму колишньому чоловікові під час сварки за кондиціонер.

Подія сталася у жовтні минулого року. Кімберлі стверджувала, що намагалася налякати чоловіка. Минулого тижня її затримали, бо не з'явилася на чергове судове засідання, повідомляє CBS.

Подружжя перебувало у процесі розлучення. Чоловік прийшов із братом до будинку жінки. Він дізнався, що Кімберлі продає кондиціонер через Facebook і вирішив відібрати його. Жінка всілася на прилад і сказала, що не віддасть. Розпочалася сварка, яка переросла у бійку. Жінка вистрілила у "колишнього" із рожевого електрошокового пристрою. Потім - у геніталії із вогнепального пістолета, який був під рукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвав себе у прямому ефірі

Чоловіка доправили до лікарні. Він повністю видужав

Кімберлі заарештували того ж дня. Жінка пояснила, що вистрілила у чоловіка ненавмисно. Пізніше її відпустили, але вона мала відвідувати судові засідання. Коли пропустила одне на минулому тижні, її заарештували.

У Павлограді на Дніпропетровщині чоловік влаштував стрілянину на зупинці громадського транспорту і поранив у обличчя поліцейського. Нападником виявився 36-річний місцевий житель. Його доправили до Павлоградського відділу поліції для з'ясування всіх обставин. Пораненого поліцейського госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Жінка вистрілила чоловікові у геніталії під час сварки за кондиціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути