понеділок, 18 червня 2018 13:57

Водій вистрелив у обличчя поліцейському

Водій вистрелив у обличчя поліцейському
У Павлограді на Дніпропетровщині чоловік влаштував стрілянину на зупинці громадського транспорту і поранив у обличчя поліцейського поліцейського. Фото - ТСН

У Павлограді на Дніпропетровщині чоловік влаштував стрілянину на зупинці громадського транспорту і поранив у обличчя поліцейського. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"На одній із центральних вулиць міста увагу оперуповноважених привернув водій автомобіля "Газель". Чоловік, тримаючи за спиною пістолет, вийшов із авто та рушив у бік людей на зупинці громадського транспорту. Коли невідомий направив на них зброю, поліцейські наказали йому зупинитися, на що чоловік не відреагував. Під час затримання зловмисника він вистрілив поліцейському в обличчя", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський із немовлям на руках застрелив нападників

Затриманим виявився 36-річний місцевий житель. Його доправили до Павлоградського відділу поліції для з'ясування всіх обставин. Пораненого поліцейського госпіталізували. Більше ніхто не постраждав.

Відкрили кримінальне провадження.

На Закарпатті грабіжник поранив поліцейського під час затримання. Прибувши за викликом, правоохоронець увійшов до квартири, в якій був злочинець. Грабіжник схопив пневматичну зброю та кілька разів вистрелив у поліцейського.

Зараз ви читаєте новину «Водій вистрелив у обличчя поліцейському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути