четвер, 08 червня 2017 17:00

"Заморочили голову": російський публіцист познущався з недалекості Трампа

"Заморочили голову": російський публіцист познущався з недалекості Трампа
Трампу "заморочили голову" глобальним потеплінням - Невзоров. Фото: medium.com

Президент США Дональд Трамп міг вирішити вийти з Паризької кліматичної угоди, оскільки отримував суперечливу інформацію про глобальне потепління.

Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі "Эха Москвы", пише "Обозреватель".

"Трампу, як і всім політикам – а політики не відрізняються інтелектуальністю – звичайно ж, заморочили голову. Тому що в одне вухо йому дмуть про глобальне потепління, в інше вухо дмуть про глобальне похолодання. І ось ці два інформаційних потоки зустрічаються в мозку бідного Трампа, перемішуються, і якщо ви уважно спостерігали за американським президентом під час прес-конференцій або прийомів, у нього волосся весь час ворушиться – це від внутрішнього вітру", - сказав він.

Власних же уявлень про глобальне потепління Невзоров не має. Перш ніж наважитися говорити на цю тему, треба глибоко досліджувати клімат і розуміти всі геофізичні процеси, зазначив він.

"А все, що пропонують найавторитетніші люди в цьому питанні, воно до такої міри різношерсте, суперечливе, що вони вже всіх примудрилися збити з пантелику", - зауважив публіцист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп хоче вийти із Паризької кліматичної угоди

Президент США Дональд Трамп оголосив про вихід США з Паризької кліматичної угоди. На його думку, вона заважає економічному і промисловому розвитку Сполучених Штатів. Мовляв, створена лише для того, щоб дати іншим країнам вирватися вперед. Трамп ще під час передвиборної кампанії називав глобальне потепління фейком.

Зараз ви читаєте новину «"Заморочили голову": російський публіцист познущався з недалекості Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути