понеділок, 19 липня 2021 14:15

За прослуховування k-pop загрожує смертна кара

За прослуховування k-pop загрожує смертна кара
K-pop - музичний жанр, який охоплює безліч стилів поп-музики Південної Кореї, включаючи різні напрямки танцювальної музики, електропоп, хіп-хоп і сучасний ритм-енд-блюз. K-pop перетворився на субкультуру, яка має популярність серед молодих людей у всьому світі. Завдяки Інтернету і доступності цифрового контенту, K-pop досягає неймовірно широкої аудиторії. Фото: ivisitkorea.com

У Північній Кореї молоді категорично заборонили переймати сленг, моду, зачіски й музику Південної Кореї. Зокрема, заборона стосується пісень у стилі k-pop.

Про це повідомило BBC.

Таким чином КНДР хоче ліквідувати будь-який зовнішній вплив. За порушення нового закону передбачаються суворі санкції, в'язниця або навіть страта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За носіння джинсів відправляють до трудових таборів

"Ідеологічне і культурне проникнення під барвисту вивіску буржуазії навіть небезпечніше, ніж вороги, що беруть зброю", - йдеться в статті газети "Радонг Сінмун".

Північнокорейські журналісти підкреслили, що корейська мова, заснована на пхеньянському діалекті, краща. Влада закликала молодь використовувати саме її.

"K-pop - це злоякісна пухлина, яка розбещує молодь", - прокоментував лідер КНДР Кім Чен Ин.

Лідер КНДР Кім Чен Ин різко втратив вагу. Через це світом поширюються чутки про його проблеми зі здоров'ям. Кім схуд на 10-20 кг.

Зараз ви читаєте новину «За прослуховування k-pop загрожує смертна кара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути