четвер, 26 квітня 2018 15:19

"Час Трампу натиснути на Путіна" - конгресвумен США

"Час Трампу натиснути на Путіна" - конгресвумен США
Загиблий в результаті підриву автомобіля місії ОБСЄ на Донбасі громадянин США Джозеф Стоун. Фото kp.ua

США мають вирішити війну в Україні і після 4 років нарешті натиснути на президента Росії Володимира Путіна.

"Війна Росії в Україні часто здається далекою. Нестача уваги до конфлікту не дивує з огляду на особливу прихильність нашого президента до президента Росії. Путін та його прибічники створили цей конфлікт для того, щоб тримати Україну на колінах і стверджувати своє домінування. Нам потрібен президент, який має сили відокремитись від персональних інтересів і стати на захист прав людини. Треба почати тиснути на російського лідера, щоб він вжив конкретних заходів для припинення війни в Україні", - повідомила Ґвен Мур, член Палати представників Конгресу США.

Вона наголосила, що наслідки російського брутального вторгнення до України - ближче, ніж здаються. Також нагадала, що рік тому загинув від вибуху міни американець Джозеф Стоун, коли служив в місії спостереження за конфліктом. Він став 2 громадянином США, загиблим на території окупованого Донбасу з моменту початку російської агресії, після Марка Пославского, бійці батальйону "Донбас", загиблого в Іловайські в серпні 2014. Стоун служив медичним працівником у складі міжнародної команди спостерігачів у цій війні, що забрала більше 10 300 життів і змусила мільйони покинути місця проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тука озвучив невтішний прогноз щодо встановлення стійкого миру на Донбасі.

Американська дипломатія всіляко допомагає встановити мир в Україні, зокрема через представника США з питань України Курта Волкера, і тепер чекає відповіді Кремля.

Зараз ви читаєте новину «"Час Трампу натиснути на Путіна" - конгресвумен США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути