неділя, 07 березня 2021 18:01

Впізнали за волоссям: розповіли про постраждалу українку в ДТП у Польщі

Впізнали за волоссям: розповіли про постраждалу українку в ДТП у Польщі
Серед травмованих в аварії впізнали жительку Хмельниччини Анастасію Кочеткову. Фото: "Суспільне"

Імовірною постраждалою в ДТП, яка сталася з автобусом у Польщі, є мешканка Кам'янця-Подільського Анастасія Кочеткова. Що ім'я жінки є в переліку тих, хто придбав квитки на цей рейс, родині підтвердили у консульстві.

Про це розповіла її колега Альбіна Гуменюк, пише "Суспільне".

"Вона (Анастасія Кочеткова. - Gazeta.ua) 5-го увечері сіла в автобус. Подзвонила мамі, це була 23:00. І це був останній раз, коли вона була на зв'язку. Учора Іра дзвонить і каже, що Настя давно мала приїхати, але її немає. Телефон поза межами доступу. Ми почали шукати. Додзвонились до консула, підтвердили, що вона у переліку тих, хто придбав квиток на цей автобус. Але він сказав, що всіх розвезли по різних лікарнях", - сказала Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошне ДТП у Польщі: розповіли про стан жінки, яку вважали мертвою

За її словами, аби знайти жінку, обдзвонювали всі лікарні й розсилали фото. У лікарні Перемишля санітар сказав, що впізнав.

"Сказав, що вона перебинтована. Впізнав її за волоссям і конституцією тіла. Водночас від консула надійшла інформація, що впізнали попередньо, що це Настя в реанімації. Зараз він подзвонив, сказав, що всі документи зібрали для її мами. Вона об 11:20 від мене виїхала, очікуємо, що на 18:00-19:00 (7 березня. - Gazeta.ua) буде у шпиталі. Під супроводом поліцейських вона має зайти, бо там є 3 дівчинки. Всі у різному стані й не в дуже хорошому", - додала Гуменюк.

Аварія сталася близько 23.50 5 березня біля міста Ярослав у Польщі. Водій автобуса Познань-Херсон не впорався з кермуванням, пробив огорожу, злетів з естакади на узбіччя й перекинувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє - водії. Загинули 5 людей. 41 отримали травми, п'ятеро із них у критичному стані. На виклик про аварію виїжджали близько 100 рятувальників, пожежників, поліцейських, медиків. Постраждалих транспортували, зокрема, і двома гелікоптерами, у 6 лікарень.

Зараз ви читаєте новину «Впізнали за волоссям: розповіли про постраждалу українку в ДТП у Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути