понеділок, 11 січня 2021 09:34

Віцепрезидентку США Гарріс помістили на обкладинку Vogue: мережу обурили знімки політикині
3

Віцепрезидентка США Камала Гарріс прикрасила обладинку Vogue.
Фото: voguemagazine
Віцепрезидентка США Камала Гарріс прикрасила обладинку Vogue.
Віцепрезидентка США Камала Гарріс прикрасила обладинку Vogue.

Американський журнал Vogue лютневий випуск присвятив майбутній віцепрезидентці США Камалі Гарріс. Одразу ж глянець засудили у мережі за невдале фото на обкладинці.

Обурення почали ширитись у Twitter.

На одній із світлин Гарріс позувала у блакитному костюмі. На іншому кадрі вона на рожевому тлі постала у чорних штанях, піджаку, білій футболці та кедах.

"Першим кроком було створення історії. Тепер Гарріс має ще більш монументальне завдання: допомогти вилікувати роздроблену Америку й вивезти її із кризи", - прокоментував Vogue у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один політик прилюдно вакцинувався від коронавірусу

Шанувальники віцепрезидентки почали активно критикувати знімки жінки. Дехто вважає, що стиль зйомки паплюжить повагу до політикині. Фото назвали повним провалом.

"Який безлад. У головного редактора американського Vogue Анни Вінтур певно насправді немає чорних друзів і колег", — йшлось у одному з коментарів.

"Якщо її команда може правильно стилізувати темношкіру жінку тільки тоді, коли вона в одязі від кутюр, то її термін перебування на посаді вичерпав себе. Подивіться, як Elle перекриває Vogue. Електричний стілець".

"Vogue знає, що Камала Гарріс любить жіноче товариство, костюми і зручні штани. Тож вони просто перемішали все разом для обкладинки. Ось тільки вони не могли вирішити, чи піде вона в розкішний французький салон, у зал Сенату або на пробіжку".

Новообраний президент Америки Джо Байден і наступна віцепрезидентка США Камала Гарріс отримали звання "Людина року" за версією журналу Time.

Зараз ви читаєте новину «Віцепрезидентку США Гарріс помістили на обкладинку Vogue: мережу обурили знімки політикині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути