пʼятниця, 11 грудня 2020 07:25

Обрали "Людину року" за версією Time

Обрали "Людину року" за версією Time
Журнал оголосив короткий список претендентів на це звання. Крім Байдена, там були чинний президент США Дональд Трамп. Фото: Reuters

Новообраний президент Америки Джо Байден і наступна віцепрезидентка США Камала Гарріс отримали звання "Людина року" за версією журналу Time.

Про це повідомили на сайті видання.

Байден "був названий 46-м президентом Сполучених Штатів під час історичних і безпрецедентних виборів", а тому журнал ставить колишньому віцепрезиденту країни в заслугу те, що він набрав найбільшу кількість голосів в історії США, побивши на президентських виборах у листопаді рекорд 44-го глави держави Барака Обами.

Журнал оголосив короткий список претендентів на це звання. Крім Байдена, там були чинний президент США Дональд Трамп, співробітники системи охорони здоров'я на чолі з головним інфекціоністом Америки Ентоні Фаучі, а також учасники руху за расову справедливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журнал Time вперше обрав "Дитину року"

Рейтинг 100 найвпливовіших жінок світу за версією Forbes знову очолила канцлерка Німеччини Анґела Меркель. Вона лідирує вже 10 років поспіль. У трійку лідерів увійшла також кандидатка на посаду віцепрезидента США Камала Гарріс. Вона потрапила в рейтинг уперше.

Зараз ви читаєте новину «Обрали "Людину року" за версією Time». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути