неділя, 22 листопада 2020 13:27

Вибори у США: суд відхилив позов Трампа

Вибори у США: суд відхилив позов Трампа
Як зазначили американські видання, це була остання серйозна справа, спрямована на те, аби повернути результати виборів на користь Трампа. Фото: pixabay

Позов штабу президента США Дональда Трампа відхилив Окружний суд у штаті Пенсільванія.

Вони просили суд не враховувати при підрахунку голосів бюлетені виборців, які проголосували поштою, повідомляє Bloomberg.

Штаб аргументував це тим, що вибори сфальсифіковані. Однак суддя, який розглядав позов, назвав такі аргументи "надуманими", а звинувачення – "спекулятивними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп придумав, як подовше лишатись президентом - ЗМІ

Як зазначили американські видання, це була остання серйозна справа, спрямована на те, аби повернути результати виборів на користь Трампа. Однак їм це не вдалось. Ба більше, суд також відмовив у можливості повторної подачі позову.

Адвокати чинного президента Америки Дональда Трампа висунули низку версій із обставинами, через які він програв 3 листопада. Адвокатка Сідні Павелл заявила, що на фальсифікацію виборів президента вплинули "гроші комуністів із Венесуели, Куби та, ймовірно, Китаю", а система електронного голосування Dominion та інші дотичні технології були "створені у Венесуелі за вказівкою Уго Чавеса".

Зараз ви читаєте новину «Вибори у США: суд відхилив позов Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути