середа, 12 грудня 2018 13:32

Весілля доньки нафтового магната може стати найбагатшим у світі

Нафтовий і телекомунікаційний індійський магнат Мукеш Амбані видає заміж доньку Ішу за Ананда, сина мільярдера Аджая Парімана. Весілля може стати найбагатшим у світі,пише Bloomberg.

Зараз журналісти намагаються підрахувати, у скільки обійдеться це тижневе свято. Знайомі з організацією весіль люди прикинули, що витрати сягають $100 млн. Водночас близький родич родини стверджує, що сума не перевищує $15 млн.

На передвесільній церемонії в місті Удайпур були присутні як місцеві, так і світові знаменитості. На свято завітали індійський актор Шахрух Хан, акторки Айшварія Рай, Пріянка Чопра і Нік Джонас, політик Хілларі Клінтон, діловий магнат Генрі Кравіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали кращих акторів 2018-го

Крім того, співачка Бійонсе заспівала для молодих.

Повідомляється, що список гостей настільки великий, що сім'ї наречених повністю забронювали 5 5-зіркових готелів неподалік від проведення торжества. Як пишуть місцеві ЗМІ, до аеропорту Удайпура прибуло понад 100 чартерних рейсів.

Щоб віддячити Удайпуру за гостинність, родина Амбані пожертвувала місту їжу. Її вистачить, щоб годувати 5100 осіб тричі на день протягом 4 днів. Крім того, відкрили ярмарок, на якому можна буде познайомитися з традиційним мистецтвом і ремеслом Індії: картинами, керамікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ взялося за нардепів-мільйонерів - ЗМІ

Сама весільна церемонія відбудеться у будинку батька Мукеша Амбані - знаменитому 27-поверховому палаці Антілія в Мумбаї.

Автор: realt.by
  Будинок, у якому проходитиме весілля
Будинок, у якому проходитиме весілля

Весілля Іші - це перше весілля в родині Мукеша Амбані, голови Reliance Industries Ltd., який цьогоріч став найбагатшою людиною Азії, обігнавши китайського бізнесмена Джека Ма.

22 листопада у США святкували День подяки. Цього дня багато знаменитостей відзначили свято у колі своєї родини та друзів. Як зірки зустріли День подяки 2018-го, вони показали у мережі.

Зараз ви читаєте новину «Весілля доньки нафтового магната може стати найбагатшим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути