середа, 11 серпня 2021 19:10

У сафарі-парку тигр розірвав дівчину

У сафарі-парку тигр розірвав дівчину
Колеги не попередили Каталіну про те, що ворота клітки відкриті / Newsflash

У Чилі через халатність працівників сафарі-парку, які забули закрити клітку, де залишають корм хижакам, тигр убив молоду дівчину.

Минулого тижня в вольєрі сафарі-парку хижак убив 21-річну Каталіну Ібарра після того, як колеги не попередили її, що двері клітки відкриті. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леопард напав на 5-річну дитину і вбив її

Дівчину відправили виконувати прибирання і покласти їжу в вольєрі, де на неї накинувся тигр. Вона отримала жахливі рани шиї та померла на місці. Триває внутрішнє розслідування.

Фінансовий менеджер парку заявив, що група робітників навмисно відкрила клітку для тигрів всупереч протоколу. Однак робітники категорично відкинули звинувачення, заявивши, що клітка вже була відкрита, і вони не відкривали її.

Каталіна працювала в вольєрі більше двох років й іноді проводила екскурсії для сімей. Однак жоден з її обов'язків не полягав в безпосередньому контакті з будь-якими хижаком. Сафарі-парк залишається закритим, оскільки поліція розслідує справу про халатність.

У ПАР сибірський тигр в парку для хижаків Seaview Predator Park переліз майже чотириметровий паркан і вбив працівника. Той був убитий після того, як електричне огорожу вольєра хижака відключили на технічне обслуговування.

Зараз ви читаєте новину «У сафарі-парку тигр розірвав дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути