Ексклюзиви
вівторок, 07 серпня 2018 12:26

В басейні з алігатором - дівчина відсвяткувала випускний
4

Студентка Макензі Ноланд, 21, з американського містечка Белв'ю, Небраска, влаштувала випускну фотосесію в басейні з 4-метровим алігатором.

Ноланд навчалась в техаському університеті сільського господарства і наук про життя. В п'ятницю дівчина отримала ступінь в області наук про дику природу та рибальство, пише BBC.

Макензі Ноланд влаштувала випускну фотосесію в басейні з 4-метровим алігатором
Фото: Daily Mail
Макензі Ноланд влаштувала випускну фотосесію в басейні з 4-метровим алігатором
Макензі Ноланд влаштувала випускну фотосесію в басейні з 4-метровим алігатором
"Кожного дня я проводжу час у воді з цією твариною - він один з моїх найкращих друзів!"

Випускний відсвяткувала разом з другом - гігантським алігатором. В сукні і конфедератці випускниця зайшла в басейн з рептилією, щоб зробити кілька фото

Алігатор по кличці Великий Текс проживає разом з іншими 450 крокодилами в рятувальному центрі Бомонт з 2016-го. Тут в травні цього року Макензі вперше побачила його. Почала регулярно приходити до ставка, годувати тварину. Тепер він реагує на своє ім'я і на сигнал руки дівчини.

"Кожного дня я проводжу час у воді з цією твариною - він один з моїх найкращих друзів!"- сказала Макензі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крокодил вчепився дресирувальнику в руку (відео 18+)

"Я з дитинства збирала змій, тримала тварин, розповідала про них дітям і навчала громадськість, - розповіла дівчина про свою любов до дикої природи. - Ми хочемо, щоб такі тварини жили в каналах і болотах подалі від нашої реальності. Попрацювавши в центрі Гатор, я зрозуміла, які алігатори чудові, навчилась їх тренувати і розкрила особистість Великого Текса. Це прекрасні істоти - не всі вони людожери!"

Макензі планує продовжити працювати з дикою природою. "Хочу зануритись у світ тварин і розповідати людям про них", - сказала вона.

Двоє фотографів Інго Герлах та Джен Гайтон виклали в мережі кадри полювання африканського крокодила. Фотографували, як хижак нападає на дві різні жертви. Герлах був на берегах річки Мари в Кенії. Він зняв, як крокодил розірвав молоду зебру. Гайтон сфотографувала крокодила під час полювання на пелікана в Національному парку Gorongosa в Мозамбіку.

Зараз ви читаєте новину «В басейні з алігатором - дівчина відсвяткувала випускний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути