неділя, 05 липня 2020 00:54

В аеропорту Дубаю відкриваються зони для відпочинку

В аеропорту Дубаю відкриваються зони для відпочинку
Дубай відкривається для міжнародних туристів. Фото: tripway.com

Компанія з обслуговування пасажирів Marhaba відкрила після карантину два зали очікування – в Терміналах 2 і 3 Дубайського міжнародного аеропорту.

Лаунжі відкриті для пасажирів усіх класів, їх обслуговують фахівці з безпеки. Крім того, пасажирам доступні сервіси домашньої реєстрації та зустрічі в аеропорту після прибуття, а також дезінфекція багажу, передає russianemirates.com.

В лаунжах дотримуються всіх заходів профілактики коронавірусу, в тому числі безконтактна оплата, дотримання соціальної дистанції і посилена дезінфекція поверхонь, дояких доторкаються пасажири.

Замість "шведського столу" гостям подаються страви в індивідуальній упаковці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири європейські країни будуть доступні для відпочинку українцям

Крім того, виділена окрема зона для літніх пасажирів і сімейних мандрівників. У свою чергу, лімузини компанії беруть на борт не більше двох пасажирів (це правило не поширюється на сім'ї).

Також почав приймати гостей лаунж Ahlan Lounge @B, розташований в готелі Dubai International Hotel Вестибюлю В Терміналу 3 Дубайського міжнародного аеропорту. На його території також дотримуються заходів профілактики коронавірусу COVID-19 (включаючи вимірювання температури на вході), до того ж за час карантину було оновлено меню.

Лоукостер Wizz Air запускає п'ять нових маршрутів з України до європейських міст, маршрутна мережа буде розширена з вересня 2020 та березня 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «В аеропорту Дубаю відкриваються зони для відпочинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути