пʼятниця, 27 липня 2018 16:46

Юрист Трампа зробив сенсаційну заяву

Юрист Трампа зробив сенсаційну заяву
Трамп знав, що його представники зустрічаються з людьми Путіна. Син звітувався про пропозицію росіян допомогти на виборах, говорить Майкл Коен. Фото: Daily Mail

Колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що його колишній шеф знав про зустрічі його сина із російськими представниками напередодні американських виборів позаторік.

Зустріч відбулася у червні 2016-го. У Trump Tower в американському Нью-Йорку були присутні син президента США Дональд Трамп-молодший, зять глави держави Джаред Кушнер, екс-керівник виборчої кампанії Трампа Пол Манафорт та російський адвокат Наталія Весельницька, повідомляє CNN.

Коен заявив, що готовий підтвердити свої слова спецпрокурор Мюллеру, який веде розслідування справи.

Трамп заперечив висловлювання свого колишнього адвоката. Звинуватив його у зв'язках з Біллом Клінтоном та його дружиною Гілларі. Коен був їхнім адвокатом в минулому.

"Цікаво, чи допомогли вони зробити йому вибір?"- сказав глава Білого дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тільки поцілунки, без рук - показали курйозні моменти зустрічі глав США та ЄС

У четвер 26 липня Коен сказав, що він був присутній, коли Дональд -Трамп-молодший сказав своєму батькові про пропозицію росіян зустрітися і що Трамп схвалив це. Про це повідомили CNN з посиланням на власне джерело.

Держдепартамент США прийняв Декларацію щодо Криму через поведінку Дональда Трампа. Про це в коментарі для Gazeta.ua сказав експерт з міжнародної політики Олександр Хара.

Чутки про те, що Трамп під час зустрічі з Путіним 16 липня за закритими дверима сказав, що Крим є російським, адже люди там розмовляють російською мовою, змусили Держдепартамент піти на цей крок, аби розставити крапки над "і", - пояснює експерт

Зараз ви читаєте новину «Юрист Трампа зробив сенсаційну заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути