понеділок, 19 липня 2021 11:57

Учителька спокусила учня та уникла в'язниці: як це сталося

Учителька спокусила учня та уникла в'язниці: як це сталося
22-річна вчителька зайнялася сексом з учнем і уникла тюрми. Фото: Harrison County Sheriff's Office

В американському штаті Огайо вчителька фізкультури 22-річна Корісса Маккалістер спокусила 15-річного учня та уникла в'язниці.

Про це повідомило видання WKBN-TV.

Учителька везла учня зі змагань із легкої атлетики, які відбувалися в іншому місті. Дорогою додому вона зупинила автомобіль і зайнялася сексом з учнем.

Підліток розповів про інцидент матері. Та пішла до адміністрації школи. Звинувачення в сексуальному насильстві над дитиною пред'явили педагогу у квітні 2021 року. Маккалістер визнала себе винною в рамках досудової угоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застукали у спальні з 13-річним учнем - учительку судять за розбещення

Жінку засудили до двох років випробувального терміну й до 80 год. громадських робіт. Якщо Маккалістер порушить випробувальний термін, то перебуватиме за ґрати два з половиною роки. Також жінці заборонили контактувати з неповнолітніми й унесли в базу сексуальних злочинців.

"У такій ситуації суворе покарання необхідно. Ваша посада передбачала довіру учнів і відповідальність за них. Ви зневажили й те, й інше. Однак, наскільки я розумію, ви талановита людина й вам лише 22 роки. Отже, упевнений, ви зможете залишити цю ганебну сторінку життя позаду", - прокоментував суддя округу Гаррісон Томас Шон Гарві.

У штаті Алабама учителька старших класів 44-річна Лессі Гілеспі займалася сексом із двома учнями. Після того, як її викрили, вона вкоротила собі віку.

Зараз ви читаєте новину «Учителька спокусила учня та уникла в'язниці: як це сталося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути