вівторок, 20 лютого 2018 18:46

Убивство на субмарині "Наутілус": коханка Мадсена розповіла нові подробиці

Убивство на субмарині "Наутілус": коханка Мадсена розповіла нові подробиці
Винахідника Петера Мадсена звинувачуюють у вбивстві журналістки Кім Вааль. Коханка винахідника підтвердила, що чоловік планував злочин заздалегідь

Журналісти опублікували нові подробиці убивства шведської журналістки Кім Вааль на субмарині "Наутілус".

Винахідник та власник судна 47-річний Петер Мадсен, якого звинувачують у вбивстві журналістки 30-річної Кім Валь, заздалегідь планував злочин і ділився планами зі своєю колишньою коханкою, повідомляє Wired.

Чоловік заздалегідь приніс пилку, викрутки та труби. Їх потім використовував для вбивства журналістки.

Wired опублікувало розповідь анонімної жінки, яка називає себе колишньою коханкою Мадсена. Вона розповіла виданню про дивне листування між нею та убивцею напередодні останньої мандрівки "Наутілуса".

Мадсен та коханка спілкувалися через iMessage. Жінка працювала над фільмом і не могла закінчити проект. Попросила чоловіка мотивувати її погрозами. Спочатку це було листування сексуального змісту, але потім винахідник заявив: "Я маю план убивства на моїй субмарині".

Сприйняла це як жарт, говорить жінка. Сказала йому: "Я тебе не боюся. Будь загрозливішим". Він розповів про ті інструменти, які збирається використовувати. "Ох, це не дуже загрозливо", - відповіла коханка. Після того вони змінили тему. Жінка відправила Мадсену відео з кіньми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан "Наутілуса" зробив шокуючу заяву

Журналісти Wired дослідили особистість убивці. З`ясували, що він мав істеричний характер. Нервував, якщо не отримував бажаного. У лабораторії Мадсен з колегами жартували про нацистів і дали одне одному нацистські прізвиська. Мадсен був Калейн - "капітан-лейтенант". Отримав його на честь персонажа із фільму Das Boot 1981-го про вигадану нацистську субмарину.

Із 10 серпня минулого року у Данії розслідують зникнення шведської журналістки Кім Валль. Попливла на підводному човні "Наутілус" разом із підприємцем Петером Мадсеном. Поліція знайшла тіло без голови, рук і ніг. Пізніше - голову і деякі інші частини тіла. На статевих органах жінки виявили сліди від численних уколів. На жорсткому диску Мадсена - відео з туртурами за участі жінок. Припускають, що Мадсен зв'язав Валь, коли вона була ще жива, а потім почав бити, різати і колоти її. Однак точна причина смерті жінки поки не визначена. Прокурори впевнені, що це, найімовірніше, удушення і перерізання горла.

Зараз ви читаєте новину «Убивство на субмарині "Наутілус": коханка Мадсена розповіла нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути