Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 13:30

У Туреччині запровадили цілодобову комендантську годину

У Туреччині запровадили цілодобову комендантську годину
Під час комендантської години жителі Туреччини зможуть виходити на вулицю лише у період з 10:00 до 17:00. Фото: pixabay.com

23 квітня в Туреччині свято - День національної незалежності й дітей. Щоб мінімізувати поширення коронавірусу, у країні запровадили цілодобову комендантську годину до понеділка.

Згідно з наказом МВС Туреччини, заборона на вихід із дому діятиме на всій території країни, пише CNN Turk. Вона триватиме з 19:00 22 квітня до 05:00 26 квітня.

Під час заборони жителі Туреччини зможуть виходити на вулицю лише в період з 10:00 до 17:00 та винятково для відвідування найближчого продуктового магазину чи аптеки. Також людям дозволять виходити в лікарню та щоб вигуляти домашніх тварин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туреччина встановила антирекорд за кількістю смертей від Covid-19

З березня влада мала намір розділити країну на зони, як в Україні під час адаптивного карантину. На тлі зростання кількості міст із високим ризиком зараження Covid-19 у Туреччині повернули карантин вихідного дня.

З 14 квітня в Туреччині посилили карантин через ситуацію з коронавірусом: комендантська година діяла з 19:00 до 05:00, а жителям тимчасово заборонили подорожувати між містами.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині запровадили цілодобову комендантську годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути