понеділок, 29 листопада 2021 04:30

У Швеції чоловік повернув до магазину меблі, які купив 60 років тому

У Швеції чоловік повернув до магазину меблі, які купив 60 років тому
Чоловік стверджує, що меблі змогли так добре зберегтися завдяки дбайливому ставленню. Фото: Pixabay

Мешканець Швеції Бенгт вирішив здати в магазин IKEA книжкову шафу, яку він придбав у 1965 році. Про це повідомляє Twitter компанії.

"У жовтні 1965 року ми з моєю майбутньою дружиною відвідали IKEA в Ельмхульті з метою знайти книжкову шафу, яка б прослужила нам багато років", — розповів швед.

Бенгт повернув шафу в чудовому стані, а також зберіг від неї оригінальний рукописний чек. За його словами, придбання виявилося успішним, бо шафа витримала кілька переїздів і зберігала не лише книжки, але також посуд, фотоальбоми та телевізор.

Чоловік стверджує, що меблі змогли так добре зберегтися завдяки дбайливому ставленню. Зокрема, він не забував постійно протирати пил і змащувати маслом дверцята шафи.

Це сталося у рамках кампанії #BuyBackFriday, яку IKEA проводить під час розпродажів, присвячених "Чорній п'ятниці". Магазин пропонує прийняти старі меблі та повернути покупцям до 60% від її вартості.

Потім товари здадуть на переробку чи виставлять зі знижкою у спеціальному відділі. Завдяки цьому компанія намагається нав'язати клієнтам екологічний спосіб життя.

Зараз ви читаєте новину «У Швеції чоловік повернув до магазину меблі, які купив 60 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути