Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2021 05:09

У США написали книгу про брехню Трампа, згадали і Путіна

У США написали книгу про брехню Трампа, згадали і Путіна
Грішем написала про зустріч Трампа і Путіна в Осаці в 2019 році. Фото: ТАСС

Колишня речниця Дональда Трампа Стефані Грішем написала книгу про "культуру брехні" у Білому домі за президента Трампа. У ній зібрані анекдотичні історії про поведінку експрезидента США, його сексистські висловлювання та вимоги до помічників спростовувати звинувачення на його адресу.

Книга містить 352 сторінок і називається I'll Take Your Questions Now ("Тепер я відповім на ваші питання"), повідомляє USA Today.

Зокрема, Грішем написала про зустріч Трампа і Путіна в Осаці в 2019 році. Трамп казав Путіну, що розмовлятиме з ним "протягом кількох хвилин трохи суворіше" - поки на початку зустрічі їх знімають телекамери. "Після того, як вони підуть, ми поговоримо - ви розумієте", - цитує вона слова Трампа, адресовані президентові Росії.

Також автор написала про надзвичайно привабливу перекладачку на зустрічі Путіна та Трампа. Мовляв, її присутність була покликана відвернути Трампа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через протести в Вашингтоні звільнилась керівник апарату Меланії Трамп

Колишня прессекретарка розповідає також про спроби заборонити пускати ЗМІ на територію Білого дому, про молоду співробітницю пресслужби, якою постійно цікавився Трамп і про неналежну поведінку експрезидента США щодо самої Грішем.

Трамп, коментуючи розповіді колишньої речниці, розкритикував її як працівницю. "Стефані не мала того, що потрібно, і це було очевидно від самого початку", - заявив він.

Грішем була прес-секретарем Білого дому, а також директором з комунікацій в його апараті. Потім очолила офіс першої леді.

Звільнилася в січні на знак протесту проти штурму Капітолія прихильниками Трампа, які намагалися перешкодити законодавцями затвердити перемогу Джо Байдена на президентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «У США написали книгу про брехню Трампа, згадали і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути