пʼятниця, 13 серпня 2021 08:47

У Росії вибухнув автобус із пасажирами: кадри трагедії
3

В Росії вибухнув автобус
Фото: pravda.com.ua
В результаті вибуху одна людина загинула, ще 18 травмовані
Причини вибуху встановлюють. Припускають, зірвався газовий балон

У центрі Воронежа, що в Росії, вибухнув пасажирський автобус. Його розірвало на частини, вибило шибки. Одна людина загинула, ще 18 осіб отримали травми.

У загиблої відірвало нижню третину гомілки, померла в реанімації Стан ще трьох важкий. Знаходяться в реанімації, одна людина в операційній. Стан п'ятьох – середнього ступеня тяжкості, двох – ближчий до задовільного, ще двом людям госпіталізація не знадобилася, повідомляє Интерфакс.

"За попередніми даними, в автобусі виявився несправним один із балонів, встановлених на даху. Стався витік, і прогримів вибух", – сказав співрозмовник агентства з служби транспортного нагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві посеред дороги згоріла маршрутка: кадри масштабної пожежі

Проте інше ж джерело видання повідомило, що газового обладнання в автобусі не було. Пресслужба мерії Воронежа вказала, що за паспортом автобус був дизельним.

На півночі Індії сталася ДТП між фурою та пасажирським автобусом. Автобус зламався та встав на узбіччі дороги. Шансів на те, що його полагодять до ранку, не було. Тому пасажири лягли спати поряд з автобусом на вулиці.

Посеред ночі в автобус в'їхала вантажівка. Її водій втік з місця аварії. Загинули 18 людей, ще 24 отримали тяжкі травми. Їх госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вибухнув автобус із пасажирами: кадри трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути