пʼятниця, 23 березня 2018 08:56

У Кремлі розповіли про причини популярності Путіна на виборах

У Кремлі розповіли про причини популярності Путіна на виборах
У Путіна придумали виправдання його рекордній перемозі на виборах Фото: Reuters

У громадян Росії немає "ні найменшого приводу" думати про те, що новообраний президент Росії Володимир Путін має намір пристосувати і адаптувати Конституцію до "персональної політичної волі".

"Єдина мета, яку він переслідує - це забезпечення зростаючого добробуту громадян країни, стабільності і економічного прориву країни", - заявив прес-секретар політика Дмитро Пєсков телеканалу Russia Today.

За словами Пєскова, для Путіна стали цілковитою несподіванкою такі рекордні результати виборів.

Крім того Пєсков наголосив, що результат голосування – історичний, і додав, що російський лідер "несе ношу відповідальності за цю підтримку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дональд Трамп пояснив, чому він привітав Путіна з перемогою

Як переконує речник Путіна, виборців об'єднав навколо Путіна тиск західних країн, відтак саме це, на його думку, допомогло президентові набрати таку велику кількість голосів.

"Такі випадки траплялися неодноразово в нашій історії. І, звичайно, частково це відбувається і зараз, оскільки коли ти бачиш безпрецедентний тиск, коли ти бачиш божевілля, яке йде від деяких країн, ви розумієте, що я маю на увазі, – люди не можуть змиритися з цим, вони чинять опір. Під час опору вони об'єднуються навколо сильного лідера", – наголосив Пєсков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Путіна "вкинули" майже 10 мільйонів бюлетенів - експерт

За його словами, якщо Путін і проведе реформу Конституції, то вона не торкнеться президентської влади. При цьому глава держави раніше заявляв, що поки ніяких реформ не планує. Однак "предметно" думає над кандидатурою наступного прем'єр-міністра.

Вибори президента Росії відбулися 18 березня. За попередніми даними ЦВК, чинний президент Володимир Путін отримав 76,7% голосів на свою підтримку.

Зараз ви читаєте новину «У Кремлі розповіли про причини популярності Путіна на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути