середа, 30 листопада 2022 03:21

У Чехії запропонували відключити в посольстві Росії світло, воду та тепло

У Чехії запропонували відключити в посольстві Росії світло, воду та тепло
Громадська ініціатива Чехії "Подарунок для Путіна" рішуче засудила терористичні акти РФ проти мирного населення України. Фото: dw.com

У Чехії місцеві активісти закликали відключити посольство Росії та всі будівлі, які їй належать, від електроенергії, тепло- та водопостачання.

Громадська ініціатива "Подарунок для Путіна" рішуче засудила терористичні акти РФ проти мирного населення України і вирішила нагадати росіянам про те, що їхні дії теж можуть мати наслідки. Про це повідомляє видання Novinky.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європарламент визнав Росію державою-спонсором тероризму

"Росія вочевидь вирішила зламати Україну темрявою і морозами. Як вищий моральний принцип, просимо відповідні державні та приватні енергорозподільчі компанії дати російським дипломатам у Празі відчути на собі смак власних ліків. Вимагаємо відключити всі будівлі, що належать Російській Федерації, від газу, води та електроенергії", – сказано у петиції.

Активісти висловили солідарність з українським народом і наголосили, що обстріли росіян мають катастрофічні наслідки не лише для цивільного населення у містах, а й для критичної інфраструктури, такої, наприклад, як медичні заклади, які змушені працювати в умовах відсутності електроенергії.

Колишній російський генерал і депутат Держдуми Росії Андрій Гурульов заявив, що РФ повинна виробляти більше терору проти цивільних об'єктів і бити по українських банках.

"Ось зараз працюємо з енергетики, ось коли доб'ємо, далі ж є не тільки логістика, наприклад, банківська структура. Зараз, якщо бомбити, то тільки в центр банківських операцій", - сказав Гурульов.

Зараз ви читаєте новину «У Чехії запропонували відключити в посольстві Росії світло, воду та тепло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути