середа, 02 червня 2021 18:39

Трупи померлих від Covid-19 виносить на берег і їх їдять собаки

Трупи померлих від Covid-19 виносить на берег і їх їдять собаки
Собаки, що поїдають напівзгорілі тіла на березі річки / Newsflash

Жителі індійського міста Уттаркаші бачили, як бродячі собаки їли людське м'ясо на березі річки.

Деякі трупи були наполовину спалені після того, як їх винесло на берег річки Бхагіратхі. Крематорії країни не справляються з кількістю померлих через хвилю коронавірусу. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'язні відмовляються виходити на волю, боячись коронавірусу

Місцевий житель розповів, що в понеділок, 31 травня, малював біля річки, коли помітив, як собаки гризуть спалені людські трупи. Розповів про це місцевому телеканалу NDTV. Новина спричинила переполох. Люди закликають місцеву владу розібратися з нагромадженням трупів на берегах річки. Мер міста Рамеш Семвал сказав, що наказав місцевій владі прибрати тіла з берегів річок.

Жителі також стурбовані, що коронавірус або інші хвороби можуть поширитися через систему водопостачання або через собак, які їдять трупи.

Минулого місяця в Індії стався інший випадок, коли багато тіл жертв Covid-19 винесло на береги річки Ганг у північних штатах Біхар і Уттар-Прадеш.

А на телебаченні з'явилися кадри, на яких родичі скидають тіла покійників у річку Рапті. Влада вважає, що в цьому випадку сім'ї загиблих. Мабуть, не змогли знайти місць для кремації рідних чи були не в змозі оплатити їхнє спалення.

Упродовж останнього місяця Індія бореться з важкою третьою хвилею Covid-19. І хоча кількість випадків захворювання починає знижуватися, у країні росте щоденна кількість загиблих.

Рівень інфікування в країні досяг піку на початку травня, але вже почав знижуватися.
Зараз кількість щоденних випадків захворювання – 133 тис., а щоденна кількість смертей – понад 3200. Проте експерти вважають, що справжня кількість хворих і смертей у рази вища.

Загалом у країні з населенням 1,366 млрд людей 28,3 млн хворих і понад 335 тис. померлих. Вакцину отримали 213 млн людей. Із них 43,6 млн або 3,2% - дві дози.

Зараз ви читаєте новину «Трупи померлих від Covid-19 виносить на берег і їх їдять собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути