пʼятниця, 17 серпня 2018 12:27

Трамп депортує Меланію із США - колишня помічниця розкрила секрети Білого дому

Дональд Трамп, 72 роки, депортує свою дружину Меланію, 48 років, якщо вона захоче розлучитися з ним під час його президенства. Про це заявила Омароса Манігол-Ньюман, звільнена помічниця голови Білого дому.

Трамп достатньо "мстивий", щоб спробувати вигнати свою словенську дружину з США, вважає жінка. Про це вона написала в своїй книзі "Той, що звихнувся: погляд з Білого дому Трампа". Нещодавній план адміністрації Трампа позбавити громадянства людей, які в своїх заявах на отримання громадянства вказали неправдиву інформацію, може бути використаний проти його дружини, пише Metro.

Автор: Metro
  Дональд Трамп з помічницею Омаросою Манігол-Ньюман, 2010
Дональд Трамп з помічницею Омаросою Манігол-Ньюман, 2010

"Дональд знає всі деталі процесу набуття Меланією постійного громадянства. Якщо там є хоч щось підозріле, він викриє це і спробує анулювати її громадянство, - вважає колишня помічниця. - Він мстивий чоловік, від якого нічого не приховаєш".

Трамп потягнув би за потрібні нитки, щоб забезпечити або прискорити скасування Енштейнівської візи EB-1, яку отримала екс-модель Меланія. Така інформація міститься в оприлюдненому уривку з книги Омароси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні американських газет виступили проти Трампа

"Якщо Меланія бодай спробує залишити його, поки він при владі, це принизить Трампа і він знайде спосіб покарати її, - пише авторка. Меланія рахує кожну хвилину до закінчення його президентського строку, щоб розлучитися".

Автор: Metro
  Меланія рахує кожну хвилину до закінчення його президентського строку, щоб розлучитися - пише авторка в книзі «Той, що звихнувся: погляд з Білого дому Трампа»
Меланія рахує кожну хвилину до закінчення його президентського строку, щоб розлучитися - пише авторка в книзі «Той, що звихнувся: погляд з Білого дому Трампа»

Дональд Трамп назвав колишню співробітницю Білого дому Омаросу Маніголт-Ньюман "психованою".

Жінка таємно записувала розмови президента зі співробітниками Адміністрації. Деякі з них вона оприлюднила. Продажі нової книги Омароси стартують найближчим часом.

Батьки першої леді США Меланії Трамп, яка народилася у Югославії, отримали американське громадянство. Адвокат Віктора й Амалії Кнавс, Майкл Уайлдс, повідомив, що вони виголосили клятву вірності США у федеральній будівлі на Манхеттені в Нью-Йорку.

Зараз ви читаєте новину «Трамп депортує Меланію із США - колишня помічниця розкрила секрети Білого дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути