середа, 28 квітня 2021 12:18

Тигр накинувся на машину та розбив вікно

Тигр накинувся на машину та розбив вікно
Тигр кидається на машину жінки, але вона вчасно їде / Newsflash

Сибірський тигр, вагою близько 100 кг, напав на машину з жінкою в Китаї. Після чого стрибнув на іншу людину, яка була не в авто.

Тигр кинувся в невеликому китайському селі до автомобіля, розбивши вікно, проте не завдав шкоди водійці. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втрачають роботу і йдуть рибалити в джунглі, де їх вбивають тигри

Потім видно, як тигр мчить до іншої жінки, що проходить повз, кидає її на землю і біжить далі. Їй дивом вдалося втекти цілою і неушкодженою.

За даними Центру "Амурський тигр", звір випадково забрів в село Турій Ріг в Китаї. Місцеве інформагентство Life повідомляє, що місцеві взялися прогнати амурського тигра зі своїх ферм.

На місце події приїхав експерт, який зловив хижака. Тварина проходить медичний огляд. Якщо підтвердять, що вона здорова, її випустять назад в дику природу. У центрі порадили місцевим ніколи не намагатися контролювати дикого тигра, триматися подалі та викликати фахівця.

Амурські тигри перебувають під загрозою зникнення. Це найбільший з підрізновидів тигра. У дикій природі їх залишилося близько 3900 особин. Вони живуть на кордоні Росії та Китаю на Далекому Сході.

Зараз ви читаєте новину «Тигр накинувся на машину та розбив вікно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути