середа, 23 серпня 2017 10:00

Терористи ІДІЛ і атаки хакерів: що світ дізнався про Україну з останніх новин

Терористи ІДІЛ і атаки хакерів: що світ дізнався про Україну з останніх новин
Що в світі писали про Україну

Британський сайт SkyNEWS стверджує, що щонайменше 500 бійців "Ісламської держави" ховаються в Україні.

У статті "Корумпована Україна може запропонувати маршрут в Європу російським бійцям "Ісламської держави" йдеться про 30 бійців із села у Дагестані. Воювали в Сирії. У Росію повернутися не змогли. Живуть на півдні України. Автор припускає, що кількість терористів може сягати 500. Пише, що це особливо небезпечно після підписання безвізового режиму з Україною.

На Independent розміщена стаття про те, що в Україні знищили всі 1320 пам'ятників Леніну. Згадують про випадок, коли на Закарпатті вул. Леніна перейменували на Леннона. До статті написали 105 коментарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 несподіваних висловів відомих людей про українську мову до Дня Незалежності

У The New York Times опублікували лист Павла Клімкіна. Він пише, що Україна не має жодного стосунку до ракет Північної Кореї. При цьому погоджується, що Пхеньян справді має отримувати звідкись технології. Але українські надійно захищені.

На сайті новин ОАЕ Gulf News пишуть, що 24 серпня Україна відсвяткує День Незалежності. Пояснюють, що це країна у Східній Європі, котра межує з Росією, Білоруссю, Польщею і Угорщиною. 24 серпня проведе військовий парад і вшанує героїв, які здобули незалежність.

Британський таблоїд Daily Mail опублікував статтю про те, що українська фірма, яка займається інформаційною безпекою, попереджає про загрозу нових кібератак під час святкувань Дня Незалежності. Вірус вже запускали 27 червня перед Днем Конституції.

Зараз ви читаєте новину «Терористи ІДІЛ і атаки хакерів: що світ дізнався про Україну з останніх новин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути