четвер, 15 грудня 2011 16:18

Світ побачить книгу коміксів про Стіва Джобса

Світ побачить книгу коміксів про Стіва Джобса

Співробітник журналу "Forbes" Калеб Мелбі (Caleb Melby) випустить книгу коміксів, головним героєм якої стане Стів Джобс, передає Reuters.

Книга отримає назву "Дзен Стіва Джобса" (The Zen of Steve Jobs) і буде розповідати про "духовний розвиток" співзасновника "Apple". Вона охоплює період з 1970-х років по 2011 рік, але головні події відбуваються в 1985 році, коли Джобс пішов з Apple і заснував компанію "Next", і пізніше.

Центром оповідання будуть взаємини Джобса з буддистським ченцем Кобуном Тіно Отогавою (Kobun Chino Otogawa), який переїхав до США з Японії в 1967 році і вважався його духовним наставником. У 1991 році Отогава керував весільною церемонією Стіва і Лорен Пауелл (Laurene Powell), яка залишалася дружиною глави Apple до його смерті в жовтні 2011 року.

Комікс вийде у видавництві John Wiley & Sons. У роботі над ній брала участь студія JESS3. У продаж "Дзен Стіва Джобса" надійде в січні 2012 року. Книга буде продаватися в магазині Amazon, а також в "App Store" і "Barnes & Noble".

Кілька біографій Джобса було випущено ще за його життя. Через кілька тижнів після смерті підприємця почалися продажі книги "Стів Джобс" американського журналіста Уолтера Ісааксона - першої біографії, яка була написана у співпраці з співзасновником "Apple". Магазином "Amazon" визнав працю Ісааксон книгою року, яка найбільше продається.

Зараз ви читаєте новину «Світ побачить книгу коміксів про Стіва Джобса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути