вівторок, 28 вересня 2021 15:11

Студент, який кинув яйце в президента Макрона, потрапив у психлікарню

Студент, який кинув яйце в президента Макрона, потрапив у психлікарню
Скріншот, коли яйце потрапляє в Макрона / Independent

Французька прокуратура повідомила, що 19-річний студент, який кинув 27 вересня яйце в президента Еммануеля Макрона, потрапив у психіатричну лікарню після медичного огляду.

Яйце потрапило Макрону в плече, коли йшов із натовпом на міжнародному продовольчому ярмарку в Ліоні. Воно відскочило й не розбилося. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон поверне посла у Вашингтон. Що пообіцяв Байден

Хлопця, який кинув, затримали на місці. Раніше він не потрапляв у поле зору поліції. Це студент. Він пройшов психіатричну експертизу, яка визначила необхідність госпіталізації.

Макрон дістав ляпаса під час аналогічного масового заходу в червні. Так само як інші французькі президенти, він любить зустрічатися із громадськістю. Особливо зараз, коли розпочалася кампанії перед президентськими виборами, які відбудуться у квітні 2022 року. Макрон ще не виставив свою кандидатуру, але на це очікують.

У вересні після мітингу на металургійному заводі в місті Велланд канадського прем'єра Джастіна Трюдо закидали камінням. Під час виступу він назвав противників вакцинації "маргінальними елементами", які не вірять у науку. Коли йшов до автобуса, обурені канадці почали жбурляти в політика гравій.

Зараз ви читаєте новину «Студент, який кинув яйце в президента Макрона, потрапив у психлікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути