Ексклюзиви
вівторок, 07 вересня 2021 09:51

Противники Covid-вакцинації закидали прем'єра камінням
5

Після мітингу на металургійному заводі в місті Велланд прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо закидали камінням. Під час виступу він назвав противників вакцинації "маргінальними елементами", які не вірять у науку.

Коли він пішов до автобуса, обурені канадці почали жбурляти в політика гравій, повідомляє CTV News. Трюдо не встиг сховатися, кілька протестувальників влучили камінням у голову й обличчя прем'єра.

"У канадській провінції Онтаріо Трюдо висловився про "ворогів вакцинації" та пообіцяв, що робітники й представники бізнесу матимуть підтримку на час пандемії, якщо його переоберуть на голосуванні 20 вересня. Також заявив, що не дозволить протестувальникам, які проти обов'язкової вакцинації працівників, диктувати умови в країні", - ідеться в повідомленні.

Фото: Reuters

Після інциденту політик повідомив, що майже не постраждав. Попри агресію він планує і надалі захищати канадців від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чи можна поєднувати вакцини від Covid-19 і грипу

15 серпня прем'єр розпустив парламент і оголосив, що позачергові парламентські вибори в країні відбудуться 20 вересня. Генерал-губернаторка Канади Мері Саймон підтримала ініціативу Трюдо про розпуск парламенту й дала старт 44-м федеральним виборам у країні.

Передвиборча кампанія триватиме 36 днів - це мінімальна термін, дозволений законодавством. Опозиційні партії не підтримують ідею передчасних виборів і закликали Саймон відхилити пропозицію Трюдо. Але вона до них не прислухалася.

Зараз ви читаєте новину «Противники Covid-вакцинації закидали прем'єра камінням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути