Ексклюзиви
пʼятниця, 17 листопада 2017 11:27

Сталлоне потрапив у сексуальний скандал

Сталлоне потрапив у сексуальний скандал
Сталлоне відкидає звинувачення у згвалтуванні дівчини. Фото:Independent

71-річного Сільвестра Сталлоне звинувачують у примушенні до сексуального контакту 16-річної дівчини, котрі він вчинив у 1986.

Актор відкидає звинувачення, повідомляє Independent.

Журналісти Dayli Mail посилаються на поліцейський протокол за липень 1986. В документі йдеться, що актор, котрому тоді виповнилося 40 років, примусив дівчину до сексу втрьох — з ним та його охоронцем. Потім Сталоне пригрозив їй фізичною розправою, якщо вона розповість про це комусь, йдеться в документі. Акт насильства трапився в готелі Las Vegas Hilton у перерві між зйомками фільму "Щосили" (Over the Top ).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кевін Спейсі йде з кіно. 5 найкращих фільмів актора

Представник Сталлоне Мішель Бега повідомив пресі, що це "абсолютно брехлива історія, котра викликає сміх". Він додав, що ця історія "випливла" вперше і актор ніколи не мав контактів із владними структурами через подібний випадок.

В поліції Лас-Вегаса прокоментували, що документи такої давності вони видаляють - це звичайна процедура, тому правоохоронці не можуть підтвердити або спростувати факт правопорушення.

Охоронець Сталлоне Майкл "Майк" Де Люка, котрий міг брати участь в акті насилля, також відкидає звинувачення.

В американському Голлівуді розгорілася низка сексуальних скандалів. Під звинувачення потрапили продюсер Гарві Вайнштейн та відомі актори Стівен Сігал та Кевін Спейсі. Через звинувачення проти останнього припинять зйомки серіалу "Картковий будинок" та перезнімуть епізоди уже завершеного фільму "Усі гроші світу". Також звинувачення пролунали проти колишнього президента США Джорджа Буша-старшого та музиканта Мерліна Мейсона.

Зараз ви читаєте новину «Сталлоне потрапив у сексуальний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути