четвер, 02 листопада 2017 15:26

Кевін Спейсі йде з кіно. 5 найкращих фільмів актора

Кевін Спейсі йде з кіно. 5 найкращих фільмів актора

Після гучного секс-скандалу американський актор Кевін Спейсі заявив, що ставить кар'єру на паузу.

"Кевін Спейсі бере час, щоб зважити все і отримати необхідну допомогу. Ніякої додаткової інформації поки що немає", — повідомив виданню E Online офіційний представник Спейсі.

Нещодавно актор Ентоні Репп звинуватив зірку серіалу "Картковий будинок" у сексуальних домаганнях. Сам Спейсі від звинувачень відхрестився, однак згодом публічно зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації. "Я вирішив обрати шлях чоловіка-гея", — написав актор на своїй сторінці в Twitter.

Пропонуємо згадати найяскравіші ролі у кар'єрі Кевіна Спейсі.

"Сім" (1995)
У культовому фільмі Девіда Фінчера Спейсі втілив жорстокого серійного вбивцю, кожен злочин якого символізує один із семи смертних гріхів і викриває аморальність сучасного світу. Полювання на душогуба влаштували двоє детективів, яких зіграли Морган Фрімен та Бред Пітт. Однак герой Спейсі так майстерно планує свої дії, що завжди опиняється на крок вперед.

"Звичайні підозрювані" (1995)
Американський режисер Брайан Сінгер дав Кевіну Спейсі можливість знову виступити у ролі зловмисника — та цього разу менш холоднокровного. Актор зіграв другорядну роль шахрая-каліки, який у складі злочинної банди провертає хитромудрі афери. Правдоподібна акторська гра принесла Спейсі першу статуетку премії "Оскар" за "найкращу роль другого плану" та низку інших престижних нагород.

"Краса по-американськи" (1999)
У цій стрічці Спейсі зіграв звичайного офісного працівника, який втомився від своєї роботи, сімейних обов'язків та одноманітного життя. Все змінило кохання — серце головного героя підкорила однокласниця його доньки. Глибоке почуття повертає чоловікові жагу до життя. Тут Спейсі показує динамічну акторську гру: зі збайдужілої до життя людини він стає чуйним романтиком. Роль приносить йому другий "Оскар" — цього разу за головну чоловічу роль.

"Заплати іншому" (2000)
Кевін Спейсі зіграв шкільного вчителя, який надихає одного зі своїх учнів змінити світ. Хлопчику спадає на думку, що миру в світі можна досягти, запустивши ланцюгову реакцію добра - якщо кожен зробить добру справу для трьох незнайомців, а ті, в свою чергу, вчинять так само. У фільмі Спейсі розкривається як драматичний актор, а його герой повертає віру в людяність.

"Життя Девіда Гейла" (2003)
Герой Кевіна Спейсі — професор Техаського університету Девід Гейл. За зґвалтування і вбивство його засудили до смертної кари. До вироку залишилося три дні. Історією свого життя він ділиться з журналісткою Бетсі Блум, роль якої зіграла Кейт Вінслет. Остання сповідь викриває жахливу несправедливість, з якою зіткнувся Гейл, і журналістка вирішує провести власне розслідування цієї справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кевіну Спейсі відмовилися вручати премію "Еммі"

На минулорічному "Кіноринку"в Києві співзасновник Film.ua Group Сергій Созановський розповів, що компанія проводить переговори з Кевіном Спейсі щодо участі у фільмі "Ґарет Джонс". Стрічка розповість історію британського журналіста, який був свідком Голодомору 1932-1933 років в Україні, написав про це серію викривальних матеріалів. Режисером планують запросити полячку Агнешку Голланд. Вона знімала кілька епізодів серіалу "Картковий будинок".

Зараз ви читаєте новину «Кевін Спейсі йде з кіно. 5 найкращих фільмів актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі