понеділок, 26 липня 2021 18:02

Сім'я, у якій 11 дітей, хоче мати їх 105
4

Уся сім'я з 11 дітьми
Фото: Newsflash
Христина з чотрьома дітьми
Христина з чотрьома дітьми
Христина з чоловіком Галіпом

Сім'я росіянки й турецького мільйонера з грузинського Батумі хоче стати найбільшою в світі. У них вже є 11 дітей, але вони хочуть їх понад 100.

Щоб створити найбільшу родину в світі, вони планують платити сурогатним матерям, щоб ті народжували їм більше дітей. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звабливі й турботливі: багатодітні матері, які стали секс-символами

Росіянка 23-річна Крістіна Озтюрк пристрастилася до материнства, і хоче мати більше дітей, ніж будь-хто інший в історії. Її чоловік-бізнесмен Галіп, 56 років, щасливий фінансувати сурогатних матерів, навіть якщо це може обійтися йому майже в $1,5 млн.

Пара пояснила в соцмережах - вони обговорювали, що в них може бути навіть 105 дітей. Подружжя ще не вирішило, скільки саме їх буде, але кажуть, що про всіх добре дбатимуть.

Їхню старшу дочку 6-річну Вікторію народила Христина природним шляхом, а всі інші 10 дітей народилися від сурогатних матерів.

"Остання Олівія приїхала до нас наприкінці минулого місяця. Шість років тому я сама народила старшу Віку. Решта дітей генетично наші, від мене з чоловіком, але їх виношували сурогатні матері. Не знаю, скільки їх буде в підсумку. Але ми не плануємо зупинятися на десяти", - сказала Христина.

Подружжя вивчає подальші варіанти сурогатного материнства. Клініка в Батумі підбирає їм сурогатних матерів і бере повну відповідальність за процес. Пара особисто не знайома з сурогатними матерями і не має з ними прямого контакту, щоб уникнути проблем після вагітності.

У штаті Колорадо, США, багатодітна мати чотирьох дітей виграла $1 млн у лотерею для вакцинованих від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я, у якій 11 дітей, хоче мати їх 105». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути