Ексклюзиви
вівторок, 18 лютого 2020 12:36

Серійний убивця задушив 49 жінок

Серійний убивця задушив 49 жінок
Гаррі Риджвей зізнався у вбивстві 71 жінки. ФОТО: https://www.spokesman.com/

Гаррі Леона Риджвея визнали винним у вбивстві 49-ї жертви у суді в Кенті, США, 18 лютого 2011-го.

20-річна Ребекка Марреро зникла 1982-го. Її останки знайшли у грудні 2010-го. 62-річний Риджвей зізнається. Його засуджують до 49-го пожиттєвого терміну без права помилування. Відправляють назад до в'язниці, де він засуджений до 48 довічних ув'язнень — по одному за кожну вбиту жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стратили одного з найкривавіших маніяків

Улітку 1982-го в окрузі Кінг починають знаходити тіла голих молодих жінок. Усіх задушено. Маніяк убивав переважно повій, утікачок з дому і наркоманок. Поліція починає підозрювати тричі одруженого художника Гаррі Риджвея. Одна з повій розповіла, що він душив її у своїй вантажівці, але жінці вдалося втекти. Свідки бачили, як ще одна жертва йшла з ним у машину. Гаррі все заперечує. 1984-го проходить тест на детекторі брехні. Його заарештували 2001-го. Тоді аналіз ДНК довів причетність Риджвея.

Риджвею загрожувала смертна кара. Але він пішов на угоду зі слідством. Мав розповісти про всі вбивства в окрузі Кінг в обмін на довічне. Також показати, де ховав тіла тих, кого не знайшли. Риджвей розповів про 71 убиту жінку. Слідство мало докази 49 убивств. Якщо виявиться, що Риджвей убив когось поза Кінгом, його можуть засудити до страти.
На суді пояснив, що ненавидів повій. Відчував, що може убивати їх і лишатися безкарним. Його обурювало, що мав платити за секс.

Риджвей став убивцею з найбільшою кількістю доведених слідством жертв у США.

Американець 78-річний Семюел Літтл зізнався в 90 вбивствах. Чоловік відбуває покарання в одній із тюрем Каліфорнії за вбивство трьох жінок. Умови перебування в цьому виправному закладі не влаштовували Літтла, тож він пішов на угоду з Федеральним бюро розслідувань. Розказав про 90 жертв в обмін на переведення до техаської в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Серійний убивця задушив 49 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути